Skip to main content

Ηλιόπουλος: Να χορηγηθεί άδεια ειδικού σκοπού στους γονείς των οποίων τα παιδιά νοσούν

«Είναι απαραίτητη η χορήγηση άδειας ειδικού σκοπού στους εργαζόμενους γονείς», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Να χορηγήσει άμεσα άδεια ειδικού σκοπού στους εργαζόμενους γονείς, των οποίων τα παιδιά νοσούν, καλεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Παρά το πρωτοφανές μπάχαλο της κυβέρνησης για το άνοιγμα των σχολείων, με ελλείψεις ακόμα και στα self test, ήδη έχουν καταγραφεί πάνω από 15.000 κρούσματα σε μαθητές και μαθήτριες» ανέφερε σε δήλωσή του. Όπως σημείωσε, «οι γονείς τους θα πάνε κανονικά στην εργασία τους με κίνδυνο ακραίας διασποράς του ιού, αφού η κυβέρνηση αρνείται να προβλέψει άδεια ειδικού σκοπού».

Αυτό, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί «άλλη μία απόδειξη ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη εφαρμόζει συνειδητά πολιτική ανοσίας της αγέλης».

«Είναι απαραίτητη η χορήγηση άδειας ειδικού σκοπού στους εργαζόμενους γονείς τόσο για την προστασία των παιδιών που νοσούν, όσο και για τον περιορισμό της διασποράς» καταλήγει ο κ. Ηλιόπουλος.