Skip to main content

Νεφώσεις με καλές για την εποχή θερμοκρασίες και σήμερα

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς.

Πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στη Θράκη αναμένονται για σήμερα. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται αραιές νεφώσεις σε όλη τη χώρα που στα δυτικά, στο Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο και στη Θράκη θα είναι κατά περιόδους πυκνότερες και θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 1 έως 12 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 2 έως 14, στη Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά από 6 έως 18, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 16, στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 17 και στην Κρήτη από 9 έως 21.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες και από το απόγευμα από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ και από το πρωί από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς.