Skip to main content

Ηλιούπολη: Η ΕΛΑΣ αναζητά κι άλλα μέλη του κυκλώματος εκμετάλλευσης της 19χρονης

Η 19χρονη σε καταθέσεις της ανέφερε τα ονόματα «Ναταλί, Τασούλα, Άννα, Τζούλια, Λούσι» ως τα ψευδώνυμα κοριτσιών που εκδίδονταν παρά τη θέληση τους.

Συνεχείς καταθέσεις στους αστυνομικούς δίνει η 19χρονη από την Ηλιούπολη, προκειμένου να δώσει πλήρη εικόνα στις αρχές για το πώς λειτουργούσε το κύκλωμα που την εξέδιδε.

Ένας 40χρονος, ο γιος της 65χρονης που φέρεται ότι διακινούσε κοπέλες, πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ, αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

Η 19χρονη κοπέλα στις καταθέσεις της ανέφερε τα ονόματα «Ναταλί, Τασούλα, Άννα, Τζούλια, Λούσι». Αυτά είναι τα ψευδώνυμα των κοριτσιών που εκδίδονταν παρά τη θέλησή τους από το κύκλωμα. Κάποιες κοπέλες από αυτές η 19χρονη της έβλεπε.

Μέχρι στιγμής για την υπόθεση έχει συλληφθεί ο 39χρονος αστυνομικός που εξέδιδε την 19χρονη, ο πατέρας της κοπέλας, και ένας άντρας από τον Άγιο Δομίνικο που την εξέδιδε παλαιότερα. Αναζητείται ο στρατιωτικός που την μετέφερε και αυτή και τις υπόλοιπες κοπέλες στα ραντεβού με τους πελάτες.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος αστυνομικός είχε παρόμοια ιστορία με άλλη κοπέλα που είχε κλείσει σπίτι του και την εξέδιδε παρά τη θέλησή της, κατά το παρελθόν.