Skip to main content

Ημαθία: Επταήμερο λουκέτο και καμπάνα 2.000 ευρώ σε μαγαζί για ανεμβολίαστο πελάτη

Πρόστιμο 2.000 ευρώ έλαβε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Ημαθία καθώς και επιβολή επταήμερης αναστολής - Αναλυτικά τα πρόστιμα

Πρόστιμο 2.000 ευρώ έλαβε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Ημαθία καθώς και επιβολή επταήμερης αναστολής για εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικό.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον δήμο Βέροιας πελάτη που δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού/ νόσησης εντός του καταστήματος. Στο κατάστημα επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ και επταήμερη αναστολή λειτουργίας, ενώ ο πελάτης έλαβε πρόστιμο 300 ευρώ.

Παράλληλα, 10 πρόστιμα των 300 ευρώ έλαβαν ιδιοκτήτης, πελάτες και εργαζόμενοι καταστημάτων για μη χρήση μάσκας, εκ των οποίων τρεις παραβιάσεις εντοπίστηκαν στο Κιλκίς, τρεις στη Χαλκιδική και από δύο στην Πέλλα και στην Πιερία αντιστοίχως.

Τέλος, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν έξι παραβάσεις σε καταστήματα, για μη ανάρτηση μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων, εκ των οποίων μία σημειώθηκε στην Πέλλα, μία στην Πιερία και τέσσερις στις Σέρρες.