Skip to main content

Ημαθία: Καμπάνα και λουκέτο σε ουζερί που σέρβιρε μετά μουσικής

Στη Θεσσαλονίκη βεβαιώθηκαν από τους αστυνομικούς δύο παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους καταστήματος.

Νέος κύκλος προστίμων από την αστυνομία το τελευταίο 24ωρο σε Κεντρική Μακεδονία και Θεσσαλονίκη για μη τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, καφέ ουζερί στην Ημαθία λειτουργούσε με χρήση μουσικής και επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 στον ιδιοκτήτη καθώς και 15νθήμερο λουκέτο.

Στην Πιερία επίσης καφέ ουζερί σέριβιρε σε πελάτη χωρίς πιστοποιητικά, ενώ και σε αυτή την περίπτωση επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας 15 ημερών.

Στην Κεντρική Μακεδονία, πλην της Θεσσαλονίκης επιβλήθησαν τέσσερις παραβάσεις των 5.000 ευρώ σε άτομα που ταξίδευαν με προορισμό την Ελλάδα, για μη κατοχή των απαραίτητων πιστοποιητικών και 18 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από ιδιοκτήτη, εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων. Επιπλέον, υπήρξαν οκτώ παραβάσεις, για μη χρήση μάσκας, από επιβάτες οχημάτων.

Στη Θεσσαλονίκη βεβαιώθηκαν δύο παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους καταστήματος και τρεις παραβάσεις των 300 ευρώ σε καταστήματα, για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων.