Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022
x

ΗΜΑΘΙΑ: ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ

Θα διακοπεί η κυκλοφορία από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας έως τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κοζάνη.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σε τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία λόγω διέλευσης υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων που μεταφέρουν τμήματα ανεμογεννήτριας.

Συγκεκριμένα, έπειτα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο, από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας (253 χιλιόμετρο) έως τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (227 χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κοζάνη.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σήμερα, Τρίτη 4, την Πέμπτη 6 και την Τρίτη 11 Οκτωβρίου κατά τις ώρες διέλευσης του συρμού, που υπολογίζεται περίπου από 07:30 έως 08:45.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της νέας περιφερειακής οδού Βέροιας - Νάουσας, στη συνέχεια τα οχήματα θα εισέρχονται στην επαρχιακή οδό Βέροιας - Έδεσσας - Δρεπάνου και τέλος θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Κοίλων Κοζάνης.

Επιπλέον, κατά την διέλευση του συρμού, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας, στο ρεύμα προς Βέροια, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τη μία (αριστερή) λωρίδα κυκλοφορίας.

«Η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ