Skip to main content

Ημέρα γνωριμίας με το Γαλλικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Όσοι επιθυμούν θα γνωρίσουν τους χώρους του σχολείου, το διδακτικό προσωπικό και εντυπώσεις γονέων των οποίων τα παιδιά φοιτούν στο Γαλλικό Σχολείο.

Ημέρα Γνωριμίας διοργανώνει το Γαλλικό Σχολείο Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 23 Μαΐου από τις 18:00 έως τις 20:00.

Όσοι επιθυμούν θα γνωρίσουν τους χώρους του σχολείου, το διδακτικό προσωπικό και θα ακούσουν τις εντυπώσεις γονέων των οποίων τα παιδιά φοιτούν στο Γαλλικό Σχολείο.

Οι μαθητές από το Νηπιαγωγείο έως το Λύκειο με τους εκπαιδευτικούς θα παρουσιάσουν διάφορα πρότζεκτ και όσοι παρευρεθούν θα γνωρίσουν «ένα σχολείο με εκπαιδευτικό σύστημα υψηλών προδιαγραφών, ολιγομελή τμήματα και οικογενειακό περιβάλλον!»

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή εξατομικευμένη συνάντηση επικοινωνήσετε με τον διευθυντή του σχολείου κο Philippe Marsé στο 2310 821 231.

Ένα γαλλικό διεθνές σχολείο

«Δύο πολιτισμοί, τρεις γλώσσες»

Το σχολείο ιδρύθηκε το 1906. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και ανήκει στο δίκτυο της Γαλλικής Λαϊκής Αποστολής που αριθμεί περισσότερα από 100 σχολεία σε όλο τον κόσμο που εφαρμόζουν το πρόγραμμα σπουδών του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας της Γαλλίας. Το σχολείο δέχεται μαθητές κάθε εθνικότητας, από 2 ετών έως το γαλλικό απολυτήριο baccalauréat και υλοποιεί την αρχή της Γαλλικής Λαϊκής Αποστολής «Δύο πολιτισμοί (γαλλικός, ελληνικός), τρεις γλώσσες (γαλλική, ελληνική και αγγλική)».