Skip to main content

Ημερίδα για τις γυναίκες και το κρασί στις 7 Μαρτίου

Ο ΣΕΓΕ σε συνεργασία με τις Ελληνίδες του Κρασιού διοργανώνουν μία εκδήλωση για τη Ημέρα της Γυναίκας. Θα είναι δωρεάν και ανοιχτή στο κοινό

Διαδικτυακή εκδήλωση για τη σχέση της γυναίκας με το κρασί και το δρόμο που τις έφερε κοντά στο προϊόν πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (ΣΕΓΕ) με τις Ελληνίδες του Κρασιού, την Κυριακή 7 Μαρτίου με αφορμή της Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Συγκεριμένα, διάφορες γυναίκες θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους για το κρασί και όλα όσα σημάδεψαν τη μέχρι σήμερα διαδρομή τους αλλά και τα μελλοντικά τους σχέδια για το κρασί.

Μέρος θα λάβουν οι κκ Λίζα Βιντζηλαίου, οινογράφος, ιδρυτικό μέλος των Ελληνίδων του Κρασιού, Λένγκα Γρηγοριάδου, από το Κτήμα Αβαντίς, δημιουργό των Lenga Grape Spa. Παράλληλα, θα μιλήσουν οι κκ Μαρία Κατσούλη, η πρώτη γυναίκα οινοχόος στην Ελλάδα, με μακρά εμπειρία στο χώρο της εστίασης,  Ευμορφία Κωστάκη, η νεότερη Ελληνίδα υποψήφια Master of Wine, Μαρία Τζίτζη, συγγραφέας, εκπαιδεύτρια και  βραβευμένη από τη Γαλλική Δημοκρατία ως Chevalier dans l' Ordre du Merite Agricole καθλως και η Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, οινοποιός, πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Οινοτουρισμού
 
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο info@womenofwine.gr έως και την Παρασκευή 5/3/2021 ώστε να σας σταλεί εγκαίρως το zoom link της συνάντησης.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν και είναι ανοιχτή στο κοινό.