Skip to main content

Ημερίδα στο ΕΒΕΘ για την ασφάλιση των εξαγωγικών πιστώσεων

Στόχος της ημερίδας είναι να προσφέρει σε εξωστρεφείς επιχειρήσεις εξειδικευμένη πληροφόρηση σχετικά με τον μηχανισμό της ασφάλισης πιστώσεων

«Η χρησιμότητα της ασφάλισης των εμπορικών πιστώσεων για επιτυχημένη εξαγωγική δραστηριότητα, νομική υποστήριξη» είναι το θέμα ημερίδας, που συνδιοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με το Ελληνο-Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων-ΣΕΒΕ, τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου και ώρες 17:00 – 19:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ.

Στόχος της ημερίδας είναι να προσφέρει σε εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο εξαγωγικό εμπόριο, αλλά και γενικότερα σε διεθνείς συνεργασίες και έργα στο εξωτερικό, εξειδικευμένη πληροφόρηση σχετικά με τον μηχανισμό της ασφάλισης πιστώσεων, τη χρησιμότητα και αναγκαιότητά του, καθώς και όλο το πλέγμα νομικής υποστήριξης που μπορεί να συμβάλει σε κερδοφόρες εξαγωγές.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι για την εκδήλωση, η συμμετοχή στην οποία είναι δωρεάν, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την on line συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018. Επίσης, περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν πατώντας εδώ.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΕΒΕΘ, Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων, τηλ. 2310-370132.