Skip to main content

INTERLIFE: Διοργάνωσε σεμινάρια επαγγελματικής εκπαίδευσης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Η επιτροπή εκπαίδευσης της εταιρείας διοργάνωσε διαδικτυακά τα σεμινάρια επαγγελματικής εκπαίδευσης Τομέα Α’ και Β’ στις 19 και 21 Οκτωβρίου 2021.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Σεμινάρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης που διοργάνωσε η INTERLIFE Ασφαλιστική, κατόπιν εγκρίσεως των εν λόγω Σεμιναρίων από την Εποπτική Αρχή, αναλαμβάνοντας το σχετικό κόστος και χωρίς καμιά χρέωση για τους συμμετέχοντες Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, όπως επισημαίνει η εταιρεία.

Με την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία σε θέματα εκπαίδευσης, όπως αναφέρεται, η Επιτροπή Εκπαίδευσης της Εταιρείας διοργάνωσε διαδικτυακά, με τη διαδικασία της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, τα Σεμινάρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Τομέα Α’ και Β’ στις 19 και 21 Οκτωβρίου 2021, ενώ η ολοκλήρωση πιστοποιήθηκε με την παροχή Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Εισηγήτριες των σεμιναρίων για τον τομέα Α’ με Τίτλο «Προϊόντα τα οποία ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής προωθεί στην αγορά» ήταν για τους Κλάδους Αυτοκινήτου, Περιουσίας, Αστικής Ευθύνης, Μεταφορών και Σκαφών η διευθύντρια Ανάληψης Κινδύνων της INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α. Κατερίνα Ιωαννίδου, ενώ για τον Κλάδο Ασθενειών και Ατυχημάτων η Διευθύντρια Υγείας και Προσωπικών Ατυχημάτων της Εταιρείας, Ιφιγένεια Αιλιανού.

Στον Τομέα Β’ στο Σεμινάριο με Τίτλο «Νομοθεσία Διανομής Ασφαλιστικών Προϊόντων (IDD & 4583/2018)» ήταν η δικηγόρος – υπεύθυνη Κανονιστικής Συμμόρφωσης της Εταιρείας, Ευαγγελία Μηντζιώρη, ενώ στο Σεμινάριο με Τίτλο «Νομοθεσία Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR & 4624/2019) στο πλαίσιο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης» ήταν ο Δικηγόρος – Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Ιωακείμ Σγουρός.

Η INTERLIFE κατλήγει λέγοντας πως με συνέπεια επενδύει στην εκπαίδευση του Δικτύου της, συμβάλλοντας στη συνεχή ανάπτυξη των δεξιοτήτων των Διαμεσολαβητών μέσα στο έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον που δραστηριοποιούνται.