Skip to main content

INTERLIFE: Προσφορά 2,5 τόνων τροφίμων στα Κοινωνικά Παντοπωλεία

Η πρωτοβουλία αυτή, ως δράση αλληλεγγύης και αρωγής, εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Προσφέρω …αλλιώς».

Συνολικά 2,5 τόνους τροφίμων σε Κοινωνικά Παντοπωλεία της χώρας διέθεσε η INTERLIFE Ασφαλιστική στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας που είναι βάση της στρατηγική της.

Στόχος της δωρεάς είναι η ενίσχυση του έργου των Κοινωνικών Παντοπωλείων για την ανακούφιση ευπαθών ομάδων, και στο πλαίσιο των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιουργούνται από την πανδημία του COVID-19.

Αποδέκτες της προσφοράς της εταιρείας ήταν το Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Ιερού Ναού Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης Αμυνταίου, η Δομή Παροχών Αγαθών του Ιερού Ναού Αγ. Αθανασίου της Ιεράς Μητροπόλεως Σταυρουπόλεως & Νεαπόλεως και ο Οργανισμός “Το Χαμόγελο του Παιδιού” για την υποστήριξη των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και των Σπιτιών του στη Θεσσαλονίκη και την Καβάλα.

Η πρωτοβουλία αυτή, ως δράση αλληλεγγύης και αρωγής, εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Προσφέρω …αλλιώς» που υλοποιεί η εταιρεία ευθυγραμμιζόμενη με τους στόχους των Ηνωμένων Εθνών για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (SDGs) και προσεγγίζοντας τους στόχους 1 και 2 για Μηδενική Φτώχεια και Μηδενική Πείνα.