Skip to main content

ΗΠΑ – Κορωνοϊός: Αισιόδοξοι για την επιστροφή τους στα παρκέ οι Μπακς

«Λειτουργούμε και προετοιμαζόμαστε με τη νοοτροπία ότι θα αγωνιστούμε και πάλι», δήλωσε ο τεχνικός των «Ελαφιών», Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Aισιόδοξοι ότι η σεζόν δεν θα σταματήσει ένα μήνα πριν από την έναρξη των play-off είναι οι Μιλγουόκι Μπακς παρά το γεγονός ότι στις 11 Μαρτίου δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί ότι η κανονική περίοδος του ΝΒΑ μπαίνει στο... ψυγείο επ’ αόριστον, ελέω κορωνοϊου.

«Λειτουργούμε και προετοιμαζόμαστε με τη νοοτροπία ότι θα αγωνιστούμε και πάλι», δήλωσε ο τεχνικός των «Ελαφιών», Μάικ Μπουντενχόλζερ, κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είναι σημαντικό για τους παίκτες και όλους μας να λειτουργήσουμε με αυτόν τον τρόπο, να το σκεφτόμαστε έτσι, γιατί είναι κάτι που δεν είναι στο χέρι μας. Ευτυχώς, ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, και το γραφείο της λίγκας  θα πάρουν τις δύσκολες αποφάσεις και Θα κάνουν ό, τι καλύτερο για όλους. Ωστόσο, νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να λειτουργούμε και να έχουμε τη νοοτροπία ότι θα αγωνιστούμε ξανά και θα είμαστε ενθουσιασμένοι όταν και αν συμβεί αυτό».