Skip to main content

ΗΠΑ: Δολοφονήθηκε γνωστός ράπερ τα ξημερώματα - Τον πυροβόλησαν ενώ έπαιζε ζάρια

Το μοιραίο περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 02:30 (τοπική ώρα), όταν οι αστυνομικοί έλαβαν την κλήση για έναν άνδρα που δέχθηκε πυρά.

Νεκρός μετά από πυροβολισμούς τα ξημερώματα στο Χιούστον, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, είναι ο ράπερ Takeoff, ένα από τα τρία μέλη του χιπ χοπ γκρουπ Migos.

Σύμφωνα με το TMZ που επικαλείται πηγές της αστυνομίας και μάρτυρες, το μοιραίο περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 02:30 (τοπική ώρα), όταν οι αστυνομικοί έλαβαν την κλήση για έναν άνδρα που δέχθηκε πυρά.



Ο Takeoff και ο Quavo (δυο από τα τρία μέλη των Migos), σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα, ήταν εκεί παίζοντας ζάρια όταν ξέσπασε ένας καβγάς και τότε κάποιος άνοιξε πυρ, πυροβολώντας τον Takeoff, είτε στο κεφάλι είτε κοντά στο κεφάλι του.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, άλλοι 2 άνθρωποι πυροβολήθηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ιδιωτικά οχήματα. Σημειώνεται ότι δεν είναι σαφές ποια είναι η κατάστασή τους. Ο Quavo, μέλος επίσης των Migos, δεν τραυματίστηκε.

Ο ράπερ Takeoff έγινε γνωστός μέσα από τις επιτυχίες που έκανε με τους Quavo και Offset, στο συγκρότημα Migos, με τα τραγούδια του να μετρούν δισεκατομμύρια προβολές.

Δείτε βίντεο από τραγούδια του συγκροτήματος: