Skip to main content

ΗΠΑ: Μία νεκρή και επτά τραυματίες από πυροβολισμούς στο Σιάτλ

Η αρχηγός της αστυνομίας του Σιάτλ δήλωσε στον Τύπο ότι μια γυναίκα σκοτώθηκε και πολλοί άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν απο την επίθεση

Μια γυναίκα σκοτώθηκε και άλλοι επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν σε ανταλλαγή πυρών στο κέντρο της πόλης Σιάτλ των ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσαν η αστυνομία και το ιατρικό κέντρο όπου έχουν διακομιστεί και νοσηλεύονται τα θύματα.

«Αστυνομικοί διενεργούν έρευνα για μια επίθεση με τη χρήση όπλου» που διαπράχθηκε σε κεντρική συνοικία της πόλης, ανέφερε η αστυνομική διεύθυνση του Σιάτλ μέσω Twitter.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν «πολλά θύματα» και αστυνομικοί «αναζητούν τον ύποπτο, που τράπηκε σε φυγή», ενώ «αστυνομικοί και νοσοκόμοι προσέφεραν φροντίδες στους τραυματίες» επιτόπου,

Η αρχηγός της αστυνομίας του Σιάτλ, Κάρμεν Μπεστ, δήλωσε στον Τύπο ότι μια γυναίκα σκοτώθηκε και πολλοί άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Αυτόπτης μάρτυρας που επικαλούνται διάφορα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφερε πως είδε δύο άνδρες να καυγαδίζουν έντονα πριν αρχίσουν να ανταλλάσσουν πυρά, χτυπώντας διερχόμενους.

Πηγή φωτογραφίας: abcnews.go.com