Skip to main content

ΗΠΑ: Τραγικός θάνατος για 6χρονο αγοράκι από πυροβολισμό - Δείτε βίντεο

Το 6χρονο παιδί πυροβολήθηκε ενώ καθόταν στο παιδικό κάθισμα ενώ η μητέρα του οδηγούσε - Ο δράστης αναζητείται από τις αρχές.

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε χθες, Παρασκευή, στην κομητεία Όραντζ, όταν ένα 6χρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του από τα πυρά ένος άλλου αυτοκινητιστή τη στιγμή που βρισκόταν καθ΄οδόν για το σχολείο στο όχημα της μητέρα του.

Οι αρχές έχουν κινητοποιηθεί και αναζητούν τον δράστη, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν οι αρχές της Καλιφόρνιας.

Το 6χρονο αγοράκι καθόταν στο παιδικό κάθισμα που βρισκόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, όταν εμφανίστηκε στον δρόμο τους ο δράστης με ένα άλλο όχημα και εμπόδισε την πορεία τους.



Η μητέρα ανταπέδωσε στον διερχόμενο οδηγό με μία χειρονομία. Τότε ο -ενοχλημένος από την κίνησή της- οδηγός κατέβηκε από το όχημα του, κινήθηκε προς το μέρος της και πυροβόλησε το παιδί της. «Το παιδάκι μετεφέρθηκε εσπευσμένα στο πιο κοντινό νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του», ανέφερε μεταξυ άλλων ο αξιωματικός της αστυνομίας, Olivera.

Οι αρχές αναζητούν ένα λευκό σεντάν και απευθύνουν έκκληση προς τους αυτόπτες μάρτυρες να καταθέσουν για όσα συνέβησαν. «Εάν έτυχε να βίσκεστε στο σημείο και είδατε έστω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το γραφείο μας. Χρειαζόμαστε καταθέσεις για την εξιχνίαση της υπόθεσης», υπογραμμίζει ο Olivera, καθώς η αστυνομία δεν διαθέτει επαρκείς πληροφορίες για το πώς εκτυλίχθηκε το περιστατικό.

Ο αυτοκινητόδρομος θα παραμείνει κλειστός έως ότου ολοκληρωθούν οι έρευνες στο σημείο.

Πηγή: protothema.gr