Skip to main content

Υπέγραψε στον Άρη ο Παπέ Σεΐχ Ντιόπ - Λύθηκε το συμβόλαιο του Εντιαγέ

Ο Σενεγαλέζος αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη ώστε να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του - Λύθηκε το συμβόλαιο του Μπαντού Εντιαγέ

Παίκτης του Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Παπέ Σεΐχ Ντιόπ, που αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή των κιτρινόμαρων μετά τον Μάρβιν Πίρσμαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση της μεταγραφής του Σενεγαλέζου μέσου τελείωσε και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιό. Σήμερα αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη ώστε να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του.

O πρώην ποδοσφαιριστής της Λιόν θα προλάβει να κάνει και κάποιες προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα στη Θεσσαλονίκη, πριν μπει και αυτός στο αεροπλάνο για την Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη.

O 25χρονος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Θέλτα, εκεί άρχισε να φτιάχνει το όνομά του για να έρθει η αγοράς των δικαιωμάτων του από τη Λιόν έναντι 10.000.000 ευρώ. Στη γαλλική ομάδα ουσιαστικά αγωνίστηκε μόλις μια σεζόν καθώς ακολούθησαν οι δανεισμοί του σε Θέλτα και Ντιζόν.

Τέλος ο Μπαντού Εντιαγέ

Έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο, Άρης και Μπαντού Εντιαγέ συμφώνησαν να ρίξουν τίτλους τέλους στη συνεργασία τους.

Ο Σενεγαλέζος επέστρεψε χθες στην Ελλάδα και προορισμό όμως την Αθήνα, εκεί όπου συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Θεόδωρο Καρυπίδη.

Οι δυο τους συμφώνησαν στη λύση του συμβολαίου του 31χρονου και πλέον ο Εντιαγέ πλέον ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Τουρκία, σε ένα deal που φαινόταν ότι ήθελαν και οι δύο πλευρές.