Skip to main content

Premier League: Υπερηχητική η Τσέλσι σάρωσε με «επτάρα» τη Νόριτς (vid)

Οι Λονδρέζοι ήταν καταιγιστικοί και διέλυσαν τα Καναρίνια με το άκρως εντυπωσιακό 7-0 για την 9η αγωνιστική της Premier League.

Ονειρο για την Τσέλσι, εφιάλτης για τη Νόριτς! Οι Λονδρέζοι ήταν καταιγιστικοί και διέλυσαν τα Καναρίνια με το άκρως εντυπωσιακό 7-0 για την 9η αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ ήταν ασταμάτητη, ισοπέδωσε τη Νόριτς και βρέθηκε στο +4 από τη δεύτερη Λίβερπουλ που δοκιμάζεται το απόγευμα της Κυριακής (24/10) στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο,τι κι αν συμβεί λοιπόν θα παραμείνει μόνη πρώτη στην κορυφή της Premiership.

Η Τσέλσι προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 8' με τον Μάουντ, ενώ στο 18' ο Χάντσον-Οντόι πέτυχε το 2-0. Το ημίχρονο έκλεισε στο 3-0 με τέρμα του Ρις Τζέιμς στο στο 42', ενώ μετά το 57' άρχισε νέα ομοβροντία από γκολ για τους Μπλε. Στο 57' ο Τσίλγουελ, στο 62' αυτογκόλ του Άαρονς, στο 85' και στο 91' ξανά ο Μάουντ διαμόρφωσαν το τελικό 7-0.

Ο Μάουντ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με χατ τρικ και πήρε την μπάλα σπίτι του. Το παιχνίδι ήταν καταστροφικό για τη Νόριτς του Γιαννούλη, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Στο 65' αποβλήθηκε ο Γκίμπσον, ενώ ακόμη και στο 85', μολονότι ο Κρουλ απέκρουσε το πέναλτι του Μάουντ, ο διαιτητής διέταξε επανάληψη διότι ο Ολλανδός γκολκίπερ δεν πατούσε στη γραμμή του.