Skip to main content

Υπό διάλυση η Ξάνθη λίγο πριν τον αγώνα μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που ολοκληρώθηκαν ή ολοκληρώνονται στο τέλος του μήνα είναι αρκετά και οι περισσότεροι δύσκολα θα παραμείνουν.

Λίγες μέρες πριν εκπνεύσει το τελεσίγραφο απομάκρυνσης από την ΠΑΕ του μεγαλομετόχου της Ξάνθης Χρήστου Πανόπουλου, η θρακική ομάδα εμφανίζει σημεία διάλυσης και ενώ εκκρεμεί το παιχνίδι μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που ολοκληρώθηκαν ή ολοκληρώνονται στο τέλος του μήνα είναι αρκετά και οι περισσότεροι από τους παίκτες είναι σε αναζήτηση άλλης "στέγης", όπως αναφέρει το ΑΠΕΜΠΕ.

Προς το παρόν οι Κασάδο, Κάστρο, Κοβάσεβιτς, Ντουρίσκοβιτς, Άμπαντ, Σόσα, Στάρτζεον, Μπαριέντος, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Αμορίμ, Φασίδης, Μαλεζάς, Εντουάρντο, και Φοσέ είναι ελεύθεροι ή ελευθερώνονται σε τέσσερις μέρες ενώ επιστρέφουν από τον δανεισμό τους οι Μουλέν, Γκαργκαλατζίδης στον ΠΑΟΚ. Το τι θα πράξει μια ασκεπής διοίκηση μέχρι να εκπνεύσει η διορία του κ. Πανόπουλου είναι ένα αγωνιώδες ερωτηματικό, όπως επίσης και τι θα συμβεί από την στιγμή του ορισμού του αγώνα μπαράζ, εντός του επόμενου μήνα.

Η ανησυχία εντείνεται και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις που φθάνουν είτε στην ευκταία λύση της τελευταίας στιγμής, είτε στην μη κάθοδο της στον αγώνα μπαράζ εναντίον του δευτεραθλητή της Super League II Απόλλωνα Σμύρνης, είτε ακόμα και στην διάλυση της ομάδας που επί 31 χρόνια μετέχει ανελλιπώς στην μεγάλη εθνική κατηγορία.