Skip to main content

Τελωνείο Ευζώνων: Άνοιξαν μετά από 2 ώρες τα σύνορα - Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά

Η φωτιά που ξέσπασε στο τελωνείο Ευζώνων τέθηκε υπό μερικό έλεγχο από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής - Άνοιξαν μετά από δύο ώρες τα σύνορα

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε κοντά στο τελωνείο Ευζώνων το απόγευμα της Τρίτης.

Η φωτιά έχει περιοριστεί σημαντικά, ενώ και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που ενεργούν στην περιοχή έχουν μειωθεί. Συγκεκριμένα, στις 9.15 το βράδυ ενεργούσαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά έκαψε χορτολιβαδικές εκτάσεις, ενώ δεν απείλησε κατοικημένες περιοχές.

Η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση στις 15.14 για πυρκαγιά μεταξύ των Ευζώνων και της Ειδομένης και είχε ως αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κίνηση των οχημάτων από και προς το τελωνείο.

Πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η ελληνική πλευρά άνοιξε ξανά τα σύνορα και ξεκίνησε ξανά η κυκλοφορία των οχημάτων προς τη χώρα μας. Κάτι που έπραξε και η πλευρά της Βόρειας Μακεδονίας, που και αυτή είχε κλείσει τα σύνορα, το βράδυ της Τρίτης.

Μάλιστα, η πλευρά της γειτονικής χώρας αντιμετώπισε πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην Ελλάδα.

Ακόμη, η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών - Ευζώνων και στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ευζώνων διεξάγεται κανονικά.