Skip to main content

Υπόθεση Τόσκο: Στη φυλακή οδηγείται ο 49χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ο 49χρονος οπαδός οδηγείται στις φυλακές για την υπόθεση θανάτου του Τόσκο Μποτζατζίτσκι.

Προφυλακιστέος με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κρίθηκε ο 49χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που κατηγορείται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση θανάτου του Βούλγαρου οπαδού Τόσκο Μποτζατζίτσκι, που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κι έχασε τη ζωή του τον Ιανούαριο του 2020 στη Θεσσαλονίκη. Η 27χρονη οδηγός του αυτοκινήτου, φερόμενη φίλη του 49χρονου, κρατείται προσωρινά στις φυλακές από το καλοκαίρι.

Σημειώνεται ότι ο 49χρονος απολογήθηκε την περασμένη εβδομάδα και είπε πως βρισκόταν στο σημείο αλλά αρνήθηκε την ανάμειξή του στην συμπλοκή με τους οπαδούς του Άρη.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας διαφώνησαν μετά την απολογία του, με την πρώτη να προτείνει να αφεθεί ελεύθερος με όρους και την δεύτερη να προφυλακιστεί.

Το Συμβούλιο έκρινε ότι πρέπει να προφυλακιστεί και οδηγείται στις φυλακές, ενώ τον βαραίνει η κατηγορία για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.