Skip to main content

Υπόθεση βιασμού-Πηγές κατηγορούμενου: Αρνητικά σε ουσίες τα αποτελέσματα των τοξικολογικών

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης κοπέλας που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού, σύμφωνα με πηγές του κατηγορούμενου

Αρνητικά σε ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν, σύμφωνα με πηγές του κατηγορούμενου, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης κοπέλας που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια του ΑΠΘ και της Ελβετίας, που παραδόθηκαν σήμερα στην ανακρίτρια, δείχνουν επίσης πως το αλκοόλ που ανιχνέυτηκε «είναι ελάχιστο, άνευ σημασίας».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης, Δημήτρης Γαλεντέρης ανέφερε, μιλώντας στους δημοσιογράφους, πως το προβληματικό σημείο στη συγκεκριμένη εξέταση έγκειται στο ότι φάρμακα και οι ουσίες εξαλείφονται από τα ούρα μετά από 12 ώρες, ενώ, όπως τόνισε, το δείγμα λήφθηκε μετά το πέρας του συγκεκριμένου διαστήματος. Έτσι, η πλευρά της 24χρονης θα ζητήσει περαιτέρω εξετάσεις.

Νωρίτερα ο ιατροδικαστής, Νίκος Ράικος, παρέδωσε τον φάκελο στην ανακρίτρια, από το γραφείο της οποίας πέρασε και ο δικηγόρος της 24χρονης, Θανάσης Ζιώγας, ο οποίος δήλωσε ότι περιμένει να μεταφραστεί το πόρισμα και δεν έχει κάτι να δηλώσει.