Skip to main content

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Η διπλή έρευνα σε Ελλάδα και Κύπρο

Διερεύνηση των πληροφοριών για κύκλωμα μαστροπείας που φτάνει μέχρι και στην Κύπρο γίνεται από τις αρχές ενώ θα γίνει επικοινωνία και με την Ίντερπολ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον απόηχο της καταγγελίας της 24χρονης Γεωργίας ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με τις έρευνες να επεκτείνονται και στην Κύπρο.

Το μεσημέρι, η υπουργός Δικαιοσύνης της Κύπρου, Στέφη Δράκου, επιβεβαίωσε ότι ο αρχηγός της τοπικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με τον Γενικό Εισαγγελέα, εργάζεται ήδη προς την κατεύθυνση της διερεύνησης των καταγγελιών που αφορούν κύκλωμα που δρα στην Ελλάδα και στην Κύπρο και σχετίζεται με την καταγγελία της 24χρονης .

Η Αστυνομία μέχρι στιγμής δεν έχει οποιαδήποτε επίσημη καταγγελία ή στοιχεία, που να εμπλέκουν την Κύπρο σε τέτοιο κύκλωμα, δήλωσε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, ερωτηθείς από το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ). «Έχουν δοθεί οδηγίες για διερεύνηση των πληροφοριών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας», πρόσθεσε σύμφωνα με την «Καθημερινή Κύπρου».

Είπε, επίσης, ότι για τη διερεύνηση των πληροφοριών αυτών, θα γίνει και επικοινωνία μέσω της Ιντερπόλ Λευκωσίας προς την Ιντερπόλ Αθήνας «για να μας παρέχουν οποιαδήποτε πληροφόρηση για οποιαδήποτε ενδεχόμενη εμπλοκή ή οποιαδήποτε ενδεχόμενα αδικήματα διαπράττονται και στην Κύπρο αναφορικά με τις συγκεκριμένες πληροφορίες, οι οποίες για μας είναι πάρα πολύ σοβαρές πληροφορίες, τις οποίες διερευνούμε με κάθε σοβαρότητα», όπως ανέφερε.