Skip to main content

Υπόθεση βιασμού: Η πρώτη αντίδραση της πλευράς του 27χρονου μετά τις τοξικολογικές

Ο δικηγόρος του 27χρονου ανέφερε πως «οι εντολείς μου στο άκουσμα των αποτελεσμάτων δεν ένιωσαν απλώς ανακούφιση, αλλά δικαίωση».

Σημαντικές εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας, η οποία κατήγγειλε ότι βιάστηκε την Πρωτοχρονιά σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Ο δικηγόρος του 27χρονου Β.Λ., ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία είναι ο άνθρωπος που τη βίασε, μίλησε για το γεγονός ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων είναι αρνητικά, με την πλευρά του κατηγορούμενου κάνει λόγο για δικαίωση.

«Τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. Εμείς από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε ότι δεν είχαμε σχέση με όσα μας κατηγορούσαν. Είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη.

»Οι εντολείς μου, στο άκουσμα των αποτελεσμάτων, δεν ένιωσαν απλώς ανακούφιση, αλλά δικαίωση.

»Επιφυλάσσονται του δικαιώματός τους εναντίον παντός υπευθύνου», δήλωσε ο Δημήτρης Τσάκος, δικηγόρος του Β.Λ. στον ΑΝΤ1.

Όπως ανέφερεται στον ΑΝΤ1, «εκείνοι επιμένουν στη θέση τους από την αρχή ότι δεν πρέπει να τους εμπλέκουν σε ζητήματα βιασμού. Επιμένουν ότι δεν βιάστηκε αλλά ήταν με τη συναίνεσή της η όποια πράξη».

Οι επόμενες κινήσεις της πλευράς της 24χρονης

Ο  τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα δήλωσε νωρίτερα σήμερα στην ΕΡΤ: «Θα ζητήσουμε την επανεξέταση για να είμαστε σίγουροι ότι αυτά τα αποτελέσματα είναι ορθά. Οφείλουμε να κάνουμε και ένα δεύτερο έλεγχο. Μετά, μπορούμε να ζητήσουμε και την εξέταση τριχών που μπορεί να αποδώσει αποτελέσματα για την ουσία που ψάχνουμε, το χάπι του βιασμού, τέσσερις έως έξι εβδομάδες, μετά την αναφερόμενη πράξη».

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι η πλευρά της Γεωργίας θα ζητήσει να εξαλειφθεί κάθε διαγνωστικό μέσο που υπάρχει, επισημαίνοντας ότι η διαδικασία θα διαρκέσει καιρό.