Skip to main content

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Απειλές για τη ζωή της δέχεται η 24χρονη»

«Οι απειλές που δέχεται για τη ζωή της η 24χρονη είναι πολλές και η ίδια προσπαθεί και φυλάγεται», σημειώνει ο εργοδότης της.

Τσουνάμι καταιγιστικών εξελίξεων έχει προκαλέσει η καταγγελία της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη για τον βιασμό της σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου μετά από πρωτοχρονιάτικο πάρτι.

Η κοπέλα, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, φοβάται ακόμα και για τη ζωή της όπως αποκαλύπτει ο εργοδότης της, Χρήστος Καραθανάσης, μιλώντας στο MEGA, τη στιγμή που ήδη ερευνάται από τις εισαγγελικές Αρχές η πιθανή ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας.

Διαβάστε επίσης Θεσσαλονίκη - Βιασμός 24χρονης: Εισαγγελική έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας

Ο κ. Καραθανάσης αναφέρει πως η κοπέλα «φιλοξενείται από κάποια άτομα γιατί φοβάται καθώς πρόκειται για ένα κύκλωμα της νύχτας». «Οι απειλές που δέχεται είναι πολλές και η ίδια προσπαθεί και φυλάγεται», σημειώνει ο εργοδότης της ενώ προσθέτει πως γύρω από την 24χρονη έχει γίνει μία συσπείρωση προκειμένου να την προστατεύσουν ει δυνατόν.

Ο εργοδότης της κάνει λόγο για μία έμπιστη και σοβαρή κοπέλα, που έχει ένα κρίσιμο πόστο στην εταιρεία.

Για το θέμα παρενέβη και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητώντας την πλήρη και σε βάθος έρευνα της υπόθεσης.

Διαβάστε σχετικά Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τις καταγγελίες της 24χρονης

«Η ελληνική αστυνομία, ανεπηρέαστη από ονόματα θα κάνει στο ακέραιο το καθήκον της. Δεν μας προβληματίζει το ονοματεπώνυμο του καθενός, ούτε εάν είναι πλούσιος ή φτωχός, αν είναι επιχειρηματίας ή εργάτης», σημειώνει ο αρχιφύλακας και αναπληρωτής γενικός γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Χρήστος Συμεωνίδης.