Skip to main content

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας στην 24χρονη

Η 24χρονη πριν το αποτρόπαιο περιστατικό είχε χάσει τον πατέρα, τη μητέρα και τον αρραβωνιαστικό της - Δίπλα της ο δήμος Λαγκαδά

Τη στήριξή του στην 24χρονη που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης εξέφρασε ο δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης, καθώς η κοπέλα μένει στη συγκεκριμένη περιοχή.

Όπως ανέφερε ο κ. Ταχματζίδης, ο δήμος Λαγκαδά είναι διατεθειμένος να βρει εργασία στην 24χρονη, ενώ και οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου να είναι δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί. «Εμείς σαν δήμος Λαγκαδά και εγώ προσωπικά δηλώνουμε τη στήριξή μας, ήμαστε διατεθειμένοι και δουλειά να τη βρούμε και οι κοινωνικές υπηρεσίες να είναι δίπλα της», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο δήμαρχος Λαγκαδά αναφέρθηκε στην τραγική ιστορία της 24χρονης η οποία έχει χάσει τους γονείς, όπως και τον αρραβωνιαστικό της. «Εκτός από το κτηνώδες της πράξης που υπέστη η κοπέλα, προηγούμενα είχε να αντιμετωπίσει διάφορα θέματα στην προσωπική της ζωή. Πριν δύο χρόνια έχασε τον πατέρα της από τροχαίο δυστύχημα. Πριν από έναν χρόνο έχασε τον αρραβωνιαστικό της από παθολογικά αίτια. Πριν από κάποιους μήνες έχασε και τη μητέρα της από παθολογικά αίτια, που συμπτωματικά δούλευε στον δήμο Λαγκαδά», υπογράμμισε ο κ. Ταχματζίδης.