Skip to main content

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο μέσα από τη σουίτα του πρωτοχρονιάτικου πάρτι

Στο βίντεο φαίνεται ένας χώρος από τη σουίτα του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης καθώς και ένα μικρό ηχείο και μία κάβα με ποτά.

Ένα βίντεο μέσα από τη σουίτα 401 του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης και μάλιστα από τη βραδιά όπου έγινε το πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο οποίο βρέθηκε η 24χρονη Γεωργία Mπίκα έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το MEGA από το πάρτι στη σουίτα το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, το ηχείο που παίζει δυνατά ελληνική μουσική και το γλέντι έχει ανάψει. Παράλληλα φαίνεται ένας χώρος από τη σουίτα του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης και μία κάβα με ποτά.

Παράλληλα ακούγονται γέλια και φωνές, ενώ στη σουίτα εκείνη την ώρα βρίσκεται σύμφωνα με τις πληροφορίες και η 24χρονη Γεωργία η οποία καταγγέλλει πως στην συνέχεια της βραδιάς βιάστηκε.

Υπενθυμίζεται πως σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της κοπέλας Θανάσης Ζιώγας, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης, σημείωσε ότι «η Γεωργία επιβεβαίωσε όσα είπε σε προηγούμενες καταθέσεις, δεν υπάρχει κάτι νέο». Σημείωσε ωστόσο ότι αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση την επόμενη εβδομάδα.

«Εμφανίστηκε με θάρρος μπροστά στην ανακρίτρια και επιβεβαίωσε όσα κτηνώδη βίωσε μέσα στη σουίτα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Ζιώγας.

«Με το πρόσωπό της ξεσκέπαστο και το κεφάλι ψηλά, η Γεωργία μίλησε με θάρρος. Εμείς επιβεβαιώσαμε όσα κατέθεσε στις προηγούμενες καταθέσεις της και συμπληρωματικά προσκόμισε στοιχεία για αυτά τα οποία ισχυρίστηκε. Έφερε μηνύματα και κλήσεις σε έντυπη μορφή για τις κινήσεις της εκείνο το βράδυ. Όλα αυτά αποδεικνύουν πως η Γεωργία δεν πέφτει σε αντιφάσεις για όσα είπε και οι καταθέσεις της είναι ειλικρινείς», τόνισε ο συνήγορος της 24χρονης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, «η συμπληρωματική κατάθεση γίνεται για την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών, η επανάληψη των ίδιων περιστατικών αλλά και ο έλεγχος των όλων όσων λέει».

Ο κ. Ζιώγας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την καθυστέρηση των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων που εστάλησαν στην Ελβετία.

«Περιμέναμε να έχουμε τις τοξοκολογικές αλλά και τις εξετάσεις DNA, αλλά μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν. Εμπιστευόμαστε τις αρχές αλλά βλέπουμε πως έχουν καθυστερήσει αρκετά. Η όποια καθυστέρηση θα επιβεβαιώσει τα όλα όσα λέει η κλινική εξέταση της ιατρδικαστικής. Είναι ένα θέμα το οποίο τέθηκε στην ανάκριση και η ανακρίτρια δεσμεύτηκε πως θα πιέσει και προς αυτήν την κατέυθυνση», είπε ο δικηγόρος.

«Σήμερα όλη η Ελλάδα περιμένει τα αποτελέσματα των τοξοκολογικών αλλά και του DNA, ούτως ώστε να ανοίξει πιο γρήγορα ο δρόμος για την αλλαγή της κατηγορίας και οι ένοχοι να οδηγηθούν γρήγορα στη φυλακή. Τα ούρα ελήφθησαν την ίδια ημέρα. Κατά την άποψή μας θα έπρεπε να ληφθεί αίμα αλλά δεν θέλουμε να μπούμε στα μονομάτια των ειδικών. Δεν καθυστέρησε η λήψη των ούρων αλλά τα αποτελέσματά τους», τόνισε ο κ. Ζιώγας.