Skip to main content

Ιπποκράτειο: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση η 9χρονη με το αλλεργικό σοκ

Οι επόμενες μέρες θα είναι κομβικές ώστε να διαπιστωθεί ότι η μικρή μαθήτρια ανταποκρίνεται στην αγωγή και να υπάρξουν πιο ευχάριστα νέα.

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκρατείου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης συνεχίζει να νοσηλεύεται η 9χρονη μαθήτρια από το Βελεστίνο Μαγνησίας, μετά το αλλεργικό σοκ που υπέστη από κατανάλωση γλυκού στο σχολείο της.

Το μικρό κορίτσι υποστηρίζεται μηχανικά και βρίσκεται σε  καταστολή, ενώ οι θεράποντες ιατροί συνεχίζουν να του χορηγούν θεραπευτική αγωγή προκειμένου να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επόμενες μέρες θα είναι κομβικές ώστε να διαπιστωθεί ότι η μικρή μαθήτρια ανταποκρίνεται στην αγωγή και να υπάρξουν πιο ευχάριστα νέα για την εξέλιξη της υγείας της.

Υπενθυμίζεται ότι 9χρονη μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 25 Ιανουαρίου όταν και υπέστη αλλεργικό σοκ στο σχολείο της ύστερα από κέρασμα συμμαθήτριάς της. Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου, ωστόσο οι γιατροί εκεί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί σε μια πιο εξειδικευμένη μονάδα στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.