Skip to main content

Υψηλάντης (Ηρακλής): Εκπαιδευμένος ο κόσμος, τον θέλουμε κοντά μας

«Από τα 16 πιτσιρίκια στην Καρίτσα έχουμε χτίσει μία ανταγωνιστική ομάδα στην Β’ Εθνική», είπε ο διοικητικός υπ, Επικοινωνίας της κυανόλευκης» ΠΑΕ

Για την ξεχωριστή καμπάνια προώθησης των εισιτηρίων διαρκείας του Ηρακλή αλλά και τις αγωνιστικές προοπτικές της ομάδας κατά τη φετινή σεζόν αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Arena», ο Νίκος Υψηλάντης.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο διοικητικός υπεύθυνος Επικοινωνίας της «κυανόλευκης» ΠΑΕ:

-Για την ιδέα του καναπέ δίπλα στον πάγκο: «Αυτό ήταν ιδέα του Παύλου, υπάρχει μία κόντρα ποιος είναι ο πιο τρελός αλλά φαίνεται ότι ο Παύλος είναι. Έχουμε κάποιες σκέψεις σχετικά με τους καναπέδες στο γήπεδο, δεν θέλουμε να την ξεζουμίσουμε αλλά να την εκμεταλλευτούμε, βάζοντας κάποιους καναπέδες στον περιβάλλοντα αγωνιστικό χώρο. Υπάρχει ανταπόκριση από τον κόσμο, εμείς θέλαμε να φτιάξουμε την διάθεση του κόσμου του Ηρακλή. Ελπίζω ότι φτιάξαμε την διάθεση όλων των υπολοίπων και όχι μόνο του κόσμου του Ηρακλή».

-Για τις επόμενες κινήσεις του Ηρακλή: «Γίνονται κάποιες κινήσεις παντού. Ο πρόεδρος είναι επιχειρηματίας, σέβεται και ακούει κάποιες ιδέες που αφορούν τον Ηρακλή. Στην ιδέα του καναπέ, έχει μερίδιο και ο πρόεδρος, ο οποίος συμφώνησε σε εκείνη και βασίστηκε σε παιδιά του Ηρακλή και όχι σε καμία εταιρεία. Έτσι στελεχώθηκε μία ομάδα με φίλους του Ηρακλή. Όλα αυτά τα χρόνια έχουν γίνουν προσπάθειες στην επικοινωνία. Δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση να γίνουν συγκρίσεις με τα προηγούμενα χρόνια με αφοριστική διάθεση. Προσπάθειες στην επικοινωνία του Ηρακλή γίνονταν πάντα».

-Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Έχουμε μία ομάδα που είναι ανταγωνιστική. Σαν στήσιμο έχει γίνει μία πολύ καλή ομάδα, την οποία πρέπει να την υποστηρίξουμε σε όλες τις πλευρές. Δεν θέλω να πω λόγια, θα αφήσω να μιλήσουν οι κινήσεις που θα γίνουν στο επόμενο διάστημα. Από τα 16 πιτσιρίκια στην Καρίτσα, έχουμε χτίσει μία ανταγωνιστική ομάδα στην Β’ Εθνική. Είμαι από τους πιο αισιόδοξους, παρά από τα όσα έχω δει τόσα χρόνια. Υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν ποδόσφαιρο, ο Μυροφορίδης είναι ένα άλογο που κάποιος ποντάρει εύκολα, ο Βοσνιάδης ένας πολύ καλός και έμπειρος προπονητής, ο Τάσος Κατσαμπής, που έχει στο πετσί του τον Ηρακλή, τριάντα έτοιμοι παίκτες που θέλουν να προσφέρουν και ένας πρόεδρος δίπλα στην ομάδα που στηρίζει όλες τις ιδέες και όλους τους παίκτες. Εμείς θέλουμε να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Ο κόσμος του Ηρακλή είναι εκπαιδευμένος, οπότε άμα δει μία ομάδα να κάνει 30 ευκαιρίες και να χάνει θα την στηρίξει. Το βασικό που θέλει να ξέρει αυτός ο κόσμος είναι ότι δεν τον κοροϊδεύουμε, άμα το καταφέρουμε αυτό θα έχουμε την στήριξη του ότι και να συμβεί».