Skip to main content

Υψηλές παραμένουν οι θερμοκρασίες την τελευταία μέρα του Ιουλίου - Βροχές στα ορεινά

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα ενώ στη Δυτική Μακεδονία από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια αναμένεται σήμερα Κυριακή 31 Ιουλίου, με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας, της Θράκης και πιθανόν της Ηπείρου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 18 έως 34 βαθμούς), 22 έως 37 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 39 βαθμούς), 20 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Δυτική Στερεά έως τους 39 βαθμούς), 22 έως 34 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (στη Νότια Κρήτη έως τους 39-40 βαθμούς), 24 έως 37 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 23 έως 31 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και βαθμιαία μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια και έντονο αίσθημα ζέστης περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 37 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και στα παραθαλάσσια τμήματα η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.