Skip to main content

Ηρακλής: Έρχονται αποφασισμένοι οι Παπαδόπουλος - Καραντώνης

Οι δύο ομογενείς επιχειρηματίες καταφθάνουν σήμερα από τις ΗΠΑ και έχουν κανονίσει να βγάλουν ένα ιδιαίτερα γεμάτο και βαρύ πρόγραμμα για τον «Γηραιό»

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται σήμερα οι Τομ Παπαδόπουλος και Στάθης Καραντώνης που ερχόμενοι από τις ΗΠΑ, έχουν κανονίσει να βγάλουν ένα ιδιαίτερα γεμάτο και βαρύ πρόγραμμα για τον Ηρακλή τις προσεχείς μέρες.

Σύμφωνα με τη «Blue Arena», σε πρώτη φάση θα βρεθούν αύριο στη Δράμα για την αναμέτρηση κόντρα στη Δόξα.

Επόμενο βήμα της εδώ παρουσίας τους θα είναι η σύσκεψη, τόσο με τον Ηλία Θεοδωρίδη, όσο και με τον Δημήτρη Ελευεθρόπουλο, ώστε να τεθούν επί τάπητος τα ζητήματα, που αφορούν στη ριζική αναμόρφωση του «κυανόλευκου» ρόστερ.

Αναμένεται να καταλήξουν στις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών, των οποίων η συνεργασία θα λυθεί και θα αποχωρήσουν, ενώ – παράλληλα – θα αρχίσει η διαδικασία προσδιορισμού των μετεγγραφικών στόχων.

Σε διοικητικό επίπεδο, αναμένεται να τους απασχολήσει το θέμα του οικονομικού πολέμου, που δέχεται η ΠΑΕ από τους επιθετικούς πιστωτές του Σπύρου Παπαθανασάκη και του μπλοκαρισμένου λογαριασμού, ο οποίος δημιουργεί οικονομική και λογιστική αρρυθμία.

Παρεπόμενο αυτής ακριβώς της αρρυθμίας, η εκκρεμότητα, που υφίσταται με τα συμβόλαια των παικτών, η οποία θα επιχειρηθεί αν ρυθμιστεί, αν και – όπως τόνισε προσφάτως ο Στάθης Καραντώνης – το συγκεκριμένο ζήτημα δεν εμπόδισε έως τώρα το να είναι τακτοποιημένοι οικονομικά οι ποδοσφαιριστές, τόσο σε επίπεδο μισθών, όσο και δόσεων συμβολαίου.

Στη γεμάτη ατζέντα των δύο ομογενών επιχειρηματιών εντάσσεται και η πραγματοποίηση μιας τελικής προσπάθειας, προκειμένου να κλείσει θετικά το θέμα με τη χορηγία, την οποία αναμένει από την αρχή της περιόδου ο «Γηραιός», με τους πολιτειακούς φορείς, όμως, να μην υλοποιούν τη σχετική δέσμευση.

Επίσης, αναμένεται να ρυθμιστούν τα διαδικαστικά της πραγματοποίησης συνέντευξης Τύπου την ερχόμενη εβδομάδα (πιθανότατα), ώστε η «κυανόλευκη» διοίκηση να τοποθετηθεί επί παντός αγωνιστικού και διοικητικού θέματος, σε επίσημο επίπεδο.