Skip to main content

Ηρακλής: Φόβοι για κομβικές διαρροές ξένων κατά τη διακοπή

Στους «κυανόλευκους» κόλπους έχουν αρχίσει να εκφράζονται κάποιες ανησυχίες αναφορικά με το μέλλον των Ολίβιερ Χάνλαν, Τζαμάλ Σούλερ και Άλεξ Ντέιβις.

Μετά τον αγώνα του Σαββάτου για τον Ηρακλή κόντρα στον Πανιώνιο, ακολουθεί διακοπή της Basket League διαρκείας τριών εβδομάδων, με τους ξένους αθλητές να έχουν την πρώτη ευκαιρία από την αρχή της σεζόν να μεταβούν στην πατρίδα τους.

Δεδομένο και πανθομολογούμενο στο «κυανόλευκο» περιβάλλον είναι ότι στο ρόστερ των ξένων παικτών υπάρχει μία τριάδα, στην οποία βασίζεται το αγωνιστικό οικοδόμημα της φετινής ομάδας και τους οποίους σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να χάσει η ομάδα.

Ο λόγος – φυσικά – για τον Ολίβιερ Χάνλαν, τον Τζαμάλ Σούλερ και τον Άλεξ Ντέιβις.

Όσον αφορά στους δύο πρώτους, έχουν αρχίσει να εκφράζονται κάποιες ανησυχίες, σχετικά με το αν θα επιστρέψουν στο Ιβανώφειο μετά τη διακοπή, με τον Καναδό γκαρντ να αναρτά στον λογαριασμό του στα κοινωνικά δίκτυα το αινιγματικό «τίποτε δεν πρέπει να το θεωρείς δεδομένο», ενώ αντίστοιχα ο Αμερικανός γκαρντ το ερώτημα «θα γίνουν και άλλες αλλαγές;», με την απόφανση «θα δούμε…».

Βεβαίως, ελπίζεται όλα να κυλήσουν ομαλά και το βασικό δίδυμο των γκαρντ του «Γηραιού», μαζί με τον Ντέιβις, να συνεχίσουν στην ομάδα και μετά τη μακρά διακοπή του πρωταθλήματος.

Πηγή: Blue Arena