Skip to main content

Ισοπαλία Ολυμπιακού με Απόλλωνα Λεμεσού - Η πρόκριση θα κριθεί σε μία εβδομάδα

Ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα Λεμεσού στη Λευκωσία για όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης

Ο Ολυμπιακός έκανε μια καλή εμφάνιση απόψε το βράδυ στο στάδιο της Λευκωσία, αλλά δεν έφυγε νικητής από την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λεμεσού.  

Οι «ερυθρόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 1-1 με τους πρωταθλητές Κύπρου στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα play off του Europa League και στη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης (25/08) στο Καραϊσκάκη είναι στο χέρι τους η πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπήκαν δυνατά στο ματς και έδωσαν χώρο στον Απόλλωνα να απειλήσει. Νωρίς και συγκεκριμένα στο 18ο λεπτό ο Ολυμπιακός στάθηκε άτυχος, καθώς μετά από μακρινό σουτ που επιχείρησε ο Κολ, η μπάλα κόντραρε στον Σισέ, στρώθηκε στον Γιάνγκα και ο Ολλανδός πλάσαρε άνετα τον Βατσλίκ για να βάλει τον Απόλλωνα μπροστά στο σκορ (1-0).

Μετά το γκολ οι «ερυθρόλευκοι» πήραν... μέτρα στο γήπεδο κι έφτασαν γρήγορα στην ισοφάριση με το πολύ όμορφο τέρμα του Χουάνγκ στο 29ο λεπτό. Προηγήθηκε η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα στους Ζινκερνάσγκελ-Ρέαμπτσιουκ, με τον Μολδαβό να κόβει στον Νοτιοκορεάτη μέσο, ο οποίος στο ντεμπούτο του στην ενδεκάδα μπήκε με άψογο στιλ στην περιοχή και πλάσαρε υποδειγματικά τον Γιοβάνοβιτς με το αριστερό (1-1).

Οι γηπεδούχοι σκόραραν στις καθυστερήσεις με τον Εντι, αλλά το γκολ δε μέτρησε με υπόδειξη του βοηθού (οφσάιντ).

Απόλλων Λεμεσού (Νταβίντ Καταλά): Γιοβάνοβιτς, Καμπράλ, Πέιμπερνς, Ρομπέρζ, Καμάς, Κολ, Χάμπος (60’ Μπα), Βα (46’ Ογκεντά), Ντιγκινί (74’ Χέντι), Πίτας, Γιάνγκα (60’ Σαχάρ)

Ολυμπιακός (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Σισέ, Μπα, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κούντε (91' Μπουχαλάκης), Χουάνγκ (66’ Αγκιμπού), Ζιγκερνάγκελ (79’ Ντε Λα Φουέντε), Ραντζέλοβιτς (79’ Βρουσάι), Ελ Αραμπί (66’ Χασάν).