Skip to main content

ITB Berlin 2022: Έως 15 Οκτωβρίου οι δηλώσεις συμμετοχής

Έως 15 Οκτωβρίου 2021 οι δηλώσεις συμμετοχής για την ITB Berlin 2022 που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το ελληνογερμανικό επιμελητήριο.

Aνοίγει ξανά τις πύλες της από τις 9 έως τις 13 Μαρτίου 2022 η «μεγαλύτερη Διεθνής Τουριστική Έκθεση στον κόσμο», ITB Berlin 2022, στον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρίες, για να λάβουν μέρος ως εκθέτες, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τη δήλωση συμμετοχής τους έως τις 15 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους.

Σημειώνεται ότι και φέτος ο ΕΟΤ διοργανώνει Εθνικό Ομαδικό Περίπτερο, δίνοντας τη δυνατότητα στις ελληνικές εταιρίες να προβάλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ελκυστικό τουριστικό προϊόν της Ελλάδας.

Με σκοπό τη δικτύωση και το κλείσιμο επαγγελματικών συμφωνιών με τους παγκόσμιους «παίκτες» και παράγοντες της τουριστικής αγοράς, η ΙΤΒ Berlin -με ιστορία πάνω από 50 χρόνια- αποτελεί έναν αξιόπιστο «δείκτη» αποτύπωσης του κλίματος και των τάσεων, που επικρατούν στον κλάδο και μία απαραίτητη πλατφόρμα διείσδυσης κάθε ενδιαφερόμενου σε έναν από τους πλέον σημαντικούς βιομηχανικούς τομείς στον κόσμο, στον οποίο η Ελλάδα πρωταγωνιστεί.

Η επερχόμενη ITB Berlin έχει θέσει υψηλές προσδοκίες, καθώς θα πραγματοποιηθεί, ύστερα από δύο χρόνια πανδημικής κρίσης, δια φυσικής παρουσίας, αλλά με ορισμένα ψηφιακά «στοιχεία». Ουσιαστικά η έκθεση θα έχει υβριδική μορφή, καθώς θα λειτουργήσει, ως πλατφόρμα, με τον παραδοσιακό τρόπο, αλλά και με υβριδικά περίπτερα, ενώ μετά το πέρας της διοργάνωσης και για διάστημα δύο ημερών θα λάβουν χώρα οι Digital Business Days, οι οποίες θα συμπληρώσουν το νέο προφίλ της έκθεσης, υποστηρίζοντας e-ραντεβού και livestreams.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την ITB Berlin να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 64 19 037 καθώς και στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.itb-berlin.com.