Skip to main content

Ιτέα: Νέα στοιχεία για το μαχαίρωμα μαθητών - Αναζητείται ο 18χρονος δράστης

Τραυματίστηκαν δύο παιδιά 16 και 18 ετών σύμφωνα με το λιμεναρχείο Ιτέας, ενώ αναζητούν τον 18χρονο δράστη που έχει ταυτοποιηθεί.

Το Λιμεναρχείο Ιτέας ενημέρωσε μέσω του Αρχηγείου, για τα «μαχαιρώματα» που σημειώθηκαν στο μαθητικό πάρτυ που πραγματοποίησαν τα παιδιά της Γ’ τάξης του Λυκείου Ιτέας την Παρασκευή (11/11) το βράδυ, γράφει το lamiareport.gr.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τραυματίστηκαν δύο παιδιά 16 και 18 ετών, ενώ αναζητούν τον 18χρονο δράστη που έχει ταυτοποιηθεί.

Η ανακοίνωση:

«Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ιτέας από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα για περιστατικό τραυματισμού 16χρονου και 18χρονου ημεδαπού με δράστη έτερο 18χρονο ημεδαπό, μετά από συμπλοκή που έλαβε χώρα έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Ιτέας – Κίρρας.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το μέχρι στιγμής συλλεχθέν προανακριτικό υλικό, πρώτες πρωινές ώρες της 12/11/2022, έξω από το ως άνω κατάστημα, προκλήθηκε συμπλοκή μεταξύ θαμώνων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 16χρονου και του 18χρονου, από τον έτερο 18χρονο, ο οποίος φέρεται να χρησιμοποίησε αιχμηρό αντικείμενο.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας, όπου παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Το Λιμεναρχείο Ιτέας διενεργεί προανάκριση κατ' άρθρο 308 (σωματική βλάβη) και άρθρο 309 (επικίνδυνη σωματική βλάβη), ενώ ο δράστης αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου».