Skip to main content

Ήττα (2-1) για την Εθνική από την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη (video)

Η «γαλανόλευκη» ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο χάνοντας μερικές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στη «Groupama Arena»

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου από την Ουγγαρία στη «Groupama Arena» της Βουδαπέστης για την 2η αγωνιστική του UEFA Nations League.

Οι Μαγυάροι άνοιξαν το σκορ στο 15΄όταν μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών τους, ο Zάλαϊ έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ωραίο αριστερό σουτ νίκησε τον Μπάρκα κάνοντας το 1-0 ενώ η «γαλανόλευκη» κατάφερε να ισοφαρίσει στο 18΄με τον Φορτούνη να εκτελεί φάουλ και τον Μανωλά νικώντας τον Λανγκ να στέλνει τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα του Γκουλάσι για το 1-1.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν ξανά στο 43΄όταν ο Κλάινχαϊσλερ έπιασε ένα ωραίο δεξί σουτ καρφώνοντας τη μπάλα στο γάμα της εστίας του Μπάρκα για το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις:

Ουγγαρία (Ρόσι): Γκουλάσι, Μπέσε, Λανγκ, Κάνταρ, Φιόλα, Νάγκι, Κλάινχάισλερ, Κόβατς (81' Πάτκαϊ), Σάλαϊ, Βάργκα (62' Λόβρεντσιτς), Ζάλαϊ (69' Έπελ).

Ελλάδα (Σκίμπε): Μπάρκας, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς (52' Οικονόμου), Τζαβέλλας (46' Λυκογιάννης), Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Πέλκας, Δώνης (46' Μήτρογλου).

H βαθμολογία

1) Φινλανδία 6 (2-0)

2) Ελλάδα 3 (2-2)

3) Ουγγαρία 3 (2-2)

4)  Εσθονία 0 (0-2)