Skip to main content

Ήττα για την Κ19 του ΠΑΟΚ - Πρωτοφανής προσέλευση του κόσμου (φωτο)

Το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία δεν κατάφερε να προκριθεί στους «16» του Youth League. Εντύπωση προκαλεί η στήριξη του κόσμου στους νέους.

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Κ19 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα κατά την αποψινή αναμέτρηση με την Τότεναμ στο πλαίσιο της φάσης των 32 του Youth League.

Το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία δέχθηκε από νωρίς το γκολ (13') και παρόλο που έπαιξε με δέκα παίκτες από το 33', απείλησε σε αρκετές φάσεις την αγγλική ομάδα και απέδειξε πως το μέλλον των μικρών του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι λαμπρό.

Αυτό όμως που έκανε εντύπωση ήταν η πολύ μεγάλη προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο για αγώνα νέων. Είναι χαρακτηριστικό ότι ήταν σχεδόν γεμάτα τα επίσημα του ΠΑΟΚ, ενώ χρειάστηκε να ανοίξουν και οι θύρες 4, 7 και 8. Σημειώνεται πως αρχικά είχε σχεδιασθεί να ανοίξουν οι θύρες 1, 2 και 3.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Διαμάντης, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Σαλαμούρας (81' Μανιώτης), Χατζηστραβός (84' Μελετίδης), Δούμτσης (46' Τζοβάρας), Γκαργκαλατζίδης (76' Πουρνάρας), Γαϊτανίδης (86' Πανίδης).

ΤΟΤΕΝΑΜ:  Όστιν, Κίρκεν, Γουάιτ, Χιντς, Εγιομά, Λίονς-Φόρστερ, Ρόουλς, Όκλει-Μπουθ (92' Οκεντίνα), Μπένετ (87' Κλαρκ), Σασούα, Γουόλκοτ (67' Μαγκόμα).