Skip to main content

Σαββίδης: Να γιορτάσουμε μαζί τα επόμενα γενέθλια του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Τις ευχές του για την 95η επέτειο της ίδρυσης του συλλόγου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δικεφάλου του Βορρά έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης έστειλε τις ευχές του για την 95η επέτειο της ίδρυσης του συλλόγου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δικεφάλου του Βορρά.

Σε αυτό εκφράζει την αισιοδοξία του ότι θα γραφούν αρκετές ακόμη ένδοξες σελίδες στην ιστορία του ΠΑΟΚ και δίνει ραντεβού με τους φίλους της ομάδας στην Τούμπα για να γιορταστούν τα επόμενα γενέθλια του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη: «Χρόνια πολλά Δικέφαλε»: Πάρτι... γενεθλίων από οπαδούς έξω από την Τούμπα (vid)

Αναλυτικά το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη: «Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για όλους όσους φέρουν στις καρδιές τους την αγάπη για τον ΠΑΟΚ. 95 χρόνια αξιοπρέπειας, ανεξαρτησίας, τιμής και περηφάνιας!

Εμείς περάσαμε πολλές δοκιμασίες, σφυρηλατήσαμε το χαρακτήρα μας, γίναμε πιο έμπειροι και σοφοί, αλλά διατηρήσαμε στις ψυχές μας την τάση για την δικαιοσύνη και την διάθεση για τη νίκη.

Χρόνια πολλά ΠΑΟΚ!

Χρόνια πολλά στη μεγάλη ασπρόμαυρη οικογένεια! Είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέρος της.

Είμαι σίγουρος ότι με την ευλογία του Θεού εμείς θα γράψουμε αρκετές ακόμα ένδοξες σελίδες στα χρονικά του μυθικού μας Συλλόγου.

Ελπίζω ότι τα επόμενα γενέθλια του ΠΑΟΚ θα τα γιορτάσουμε όλοι μαζί στο κοινό μας σπίτι, στη φιλόξενη Τούμπα!

Πάντα δίπλα σας,

Ιβάν Σαββίδης».