Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021
x

ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ BALKAN FORUM ΣΤΙΣ 24 ΚΑΙ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Για άλλη μία χρονιά θα ακολουθηθεί το μοντέλο του υβριδικού συνεδρίου ως ένα συνδυαστικό event φυσικής και διαδικτυακής παρουσίας.

Προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα θα είναι και το 3ο Balkan Forum. Το θέμα του φετινού Forum είναι η «ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΣΤΗ ΜΕΤΑ COVID ΕΠΟΧΗ» και προγραμματίζεται να διεξαχθεί στις 24-25 Σεπτεμβρίου 2021, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ, με νέο σχεδιασμό σύμφωνα με τα πρόσφατα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για άλλη μία χρονιά θα ακολουθηθεί το μοντέλο του υβριδικού συνεδρίου (Hybrid) ως ένα συνδυαστικό event φυσικής και διαδικτυακής παρουσίας. Θα υπάρξει Live Streaming στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα. Παράλληλα με τις εισηγήσεις θα λάβουν  χώρα στοχευμένες διαδικτυακές  συναντήσεις B2G

Το Forum διοργανώνεται από τον Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών στο πλαίσιο της Προεδρίας της Ελλάδας στη Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (South-East European Cooperation Process - SEECP).

Για περισσότερες πληροφορίεςκαι για τη συμμετοχή/εγγραφή σας, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου https://balkanforumthess.com/ ή την ιστοσελίδα του Υπουργείου www.mathra.gr.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ