Skip to main content

ΚΑΕ Άρης: Πέθανε ο Δημήτρης Γεωργούλης - Ήταν ιδρυτικό μέλος της Σάρισα

Η ΚΑΕ Άρης εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για τον θάνατο του Δημήτρη Γεωργούλη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του

Έφυγε από τη ζωή σήμερα Τρίτη ο φίλαθλος του Άρη και ιδρυτικό μέλος της Σάρισα, Δημήτρης Γεωργούλης, όπως ανακοίνωσε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ Άρης, «ένας από τους πιο αγνούς, ανιδιοτελείς, καλόκαρδους και πιστούς φίλους του Άρη, έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλο το φάσμα του συλλόγου».

Η προσφορά του Δημήτρη Γεωργούλη στον Άρη δεν μπορεί να αποδοθεί σε λίγες γραμμές, σημειώνει η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ. «Ταξίδεψε όλη τη γη με τις ομάδες του συλλόγου, ενώ άκρως σημαντική ήταν η προσφορά του στο διοικητικό και οικονομικό κομμάτι. Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της Σάρισα, η οποία αποτέλεσε αιμοδότη της ΚΑΕ Άρης, ενώ διετέλεσε και αντιπρόεδρος της ομάδας μπάσκετ».

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για τον θάνατο του Δημήτρη Γεωργούλη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. «Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», καταλήγει.