Skip to main content

ΚΑΕ Άρης: Συμφωνία με Ταντίγια Ντραγκίτσεβιτς για την άρση του ban

Η ΚΑΕ Άρης γνωστοποίησε ότι κατέληξε σε συμφωνία με τον Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς για τα οφειλομένα προς τον Σέρβο πάουερ φόργουορντ.

Ενα πονοκέφαλο λιγότερο , αναφορικά με τα ban που μετρά στην... πλάτη της, με συνέπεια να μην μπορεί να κινείται με ελευθερία στη μεταγραφική αγορά τα τελευταία χρόνια, έχει από σήμερα η ΚΑΕ Άρης.

Οι διοικούντες την εταιρεία, ειδικότερα, όπως γνωστοποίησαν, κατέληξαν σε συμφωνία με τον Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς και τον εκπρόσωπό του, Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς, για τα οφειλομένα προς τον Σέρβο πάουερ φόργουορντ, που θήτευσε στον Άρη την περίοδο 2016-2017.

Αμφότεροι εισέπραξαν χρήματα, υπέγραψαν τα σχετικά συμφωνητικά, τα οποία απεστάλησαν στη ΦΙΜΠΑ και αναμένεται η αφαίρεση του σχετικού ban, με συνέπεια- όταν αυτό συμβεί- τα ban για τους Θεσσαλονικείς να πέσουν στα 6.

Καταγγελία, στον ΕΣΑΚΕ, αντίθετα, έγινε από τον Σπύρο Μούρτο σε βάρος την ΚΑΕ Αρης, καθώς καθυστέρησε η τελευταία μια δόση προς τον καλαθοσφαριστή, σε ό,τι αφορά χρήματα που του οφείλει. Το ζήτημα, όπως τονίζεται, από τους διοικούντες των κιτρινόμαυρων θα διευθετηθεί άμεσα και δεν επηρεάζει το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.