Skip to main content

ΚΑΕ Ηρακλής κατά διαιτησίας: Σήμερα έγινε η σφαγή του αιώνα - Δεν μας θέλουν στην Α1

«Αν υπήρχε ένας τίτλος, που θα μπορούσε να περιγράψει αυτό που συνέβη σήμερα είναι: "Η σφαγή του αιώνα"», σημειώνει η κυανόλευκη ΚΑΕ.

Δριμεία ανακοίνωση κατά της διαιτησίας των Πιτσίλκα, Ζαχαρή και Μπακάλη εξέδωσε η ΚΑΕ Ηρακλής μετά το παιχνίδι με τον Άρη, τονίζοντας πως θα στείλει βίντεο με τα «όργια», όπως τα χαρακτηρίζει, που έγιναν στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα σημειώνει η κυανόλευκη ΚΑΕ:

«Αν υπήρχε ένας τίτλος, που θα μπορούσε να περιγράψει πλήρως αυτό που συνέβη σήμερα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο είναι: “Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ”. Διότι ο Ηρακλής σφαγιάστηκε από τη διαιτησία των Πιτσίλκα, Ζαχαρή και Μπακάλη, οι οποίοι δεν επέτρεψαν στην ομάδα μας να φύγει νικήτρια από την έδρα του Άρη, καθορίζοντας το τελικό αποτέλεσμα. Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος, που ο Ηρακλής αδικείται από τις αποφάσεις των διαιτητών, αλλά αυτό που έγινε σήμερα (14/11) ξεπέρασε κάθε λογική και όλη η Ελλάδα έγινε, μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα, μάρτυρας της τεράστιας αδικίας, που υπέστη η ομάδα μας.

Ο αντίπαλος εκτέλεσε 31 βολές έναντι 16 της ομάδας μας, σχεδόν δηλαδή τις διπλάσιες, ενώ ήταν αυτός που κυνηγούσε στο σκορ κι έπαιζε άμυνα πάνω από το όριο του φάουλ. Οι διαιτητές δεν τιμώρησαν το σκληρό παιχνίδι και το ανέχθηκαν πολλές φορές στη διάρκεια της αναμέτρησης, βάζοντας τον Άρη και πάλι στον αγώνα.

Είναι βέβαιο πως το σχετικό βίντεο, με τα διαιτητικά όργια, που θα καταθέσει η ΚΑΕ Ηρακλής στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θα χρειαστεί ώρες για να ετοιμαστεί και θα έχει μεγάλη διάρκεια, καθώς τα λανθασμένα σφυρίγματα είναι δεκάδες.

Έχουμε καταλάβει πως κάποιοι δεν θέλουν τον Ηρακλή στην Α1 και φροντίζουν να το δείχνουν με τις διαιτησίες, που έχει η ομάδα μας κι ενώ το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμη στην 7η αγωνιστική. Ξεκαθαρίζουμε, ωστόσο, ότι δεν θα ανεχθούμε να χάνουμε παιχνίδια από εξωαγωνιστικές παρεμβάσεις, οι οποίες κλέβουν τον ιδρώτα, που χύνουν οι παίκτες μας στο γήπεδο.

Υ.Γ. Περιμένουμε με ενδιαφέρον την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας της ΚΕΔ/ΕΟΚ, που ήταν σήμερα (14/11) στο γήπεδο».