Skip to main content

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Χωρίς Ντάρκο-Κέλι απέναντι στο Περιστέρι - Οδικώς στην Αθήνα η αποστολή

Ο Αμερικανός φόργουορντ έμεινε και σήμερα εκτός προπόνηση, με συνέπεια να μη συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει οδικώς στην Αθήνα.

Με βασική απουσία θα παραταχθεί αύριο στο «Ανδρέας Παπανδρέου», για την πρεμιέρα της Basket League, απέναντι στο Περιστέρι (19:15, ΕΡΤ3), ο ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ζάκιους Ντάρκο-Κέλι, λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν, εσχάτως, στον λαγονοψοΐτη. Ο Αμερικανός φόργουορντ έμεινε και σήμερα εκτός προπόνηση, με συνέπεια να μη συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει, οδικώς, για την Αθήνα.

«Είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που έχει καλό μομέντουμ αυτή τη στιγμή. Και αγωνιστικά παίζουν σε έναν υψηλό ρυθμό και ψυχολογικά δείχνουν ότι είναι καλά. Θα πρέπει να ελέγξουμε τρία πράγματα. Το ρυθμό του παιχνιδιού, το αμυντικό ριμπάουντ και το τρίτο είναι η ενέργειά μας, γιατί σαφέστατα είχαμε μικρότερο χρόνο αποκατάστασης μετά το Ευρωπαϊκό παιχνίδι (σ.σ. Ντιζόν), ενώ υπάρχει και το ταξίδι που θα μας επιβαρύνει» σχολίασε σήμερα για το ματς, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Άρης Λυκογιάννης.

Κατέληξε ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» λέγοντας: «Είναι ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Κύριος και βασικός μας στόχος είναι να μπορέσουμε να διατηρήσουμε αμυντικά τον ψηλό ρυθμό που είχαμε και στο παιχνίδι της Ευρώπης και να βελτιώσουμε την εικόνα και τα ποσοστά μας στην επίθεση. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Κάναμε δύο ημέρες σωστή προετοιμασία και συντήρηση κάποιων παικτών, δώσαμε τις πληροφορίες που απαιτούνται για αυτό το παιχνίδι και πάμε να δώσουμε τον αγώνα μας».

Οι καλαθοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του για την αυριανή αναμέτρηση ο Αρης Λυκογιάννης είναι οι: Γιάνικ Φράνκε, Τζέιλεν Ράιλι, Νίκος Τσιακμάς, Τζέιλεν Χαντς, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Τάιλερ Πόλι, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Βασίλης Χρηστίδης, Θοδωρής Κωνσταντινίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Νέιτ Ρένφρο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ