Skip to main content

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Επιχειρήσεις απεγκλωβισμού σε Ρέθυμνο και Ιεράπετρα

Δύο οικογένειες αποκλείστηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους καθώς δεν είχαν αντιολισθητικές αλυσίδες- Επιχείρηση απεγκλωβισμού στο χωριό Καρίνες.

Σε συναγερμό βρίσκονται κλιμάκια της Πυροσβεστικής σε όλη την Κρήτη, εξαιτίας της κακοκαιρίας και του χιονιά που προκάλεσε προβλήματα στο οδικό δίκτυο του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, στο χωριό Κεραμές του δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο, δύο οικογένειες αποκλείστηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους, καθώς δεν είχαν αντιολισθητικές αλυσίδες. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Επίσης, στον δήμο Αγίου Βασιλείου, ολοκληρώθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού από την Πυροσβεστική στο χωριό Καρίνες. Ο οδηγός δεν είχε τοποθετήσει στο αυτοκίνητο αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σε εξέλιξη επιχείρηση στην Ιεράπετρα

Επιχειρήση απεγκλώβισμου 20 περίπου ατόμων με 10 αυτοκίνητα από τον οικισμό Θρυπτής, πραγματοποιείται αυτή την στιγμή με τη συνδρομή χωματουργικού μηχανήματος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ιεράπετρας και επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, Νεκτάριο Παπαδάκη. Τα άτομα είχαν πάει από νωρίς στην περιοχή για να παίξουν με το χιόνι και αποκλείστηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους. Αναμένεται να επιστρέψουν σύντομα στην Ιεράπετρα.

Όλες οι επιχειρήσεις έληξαν με επιτυχία και οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με πληροφορίες κανένας δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

 

Φωτογραφία αρχείου