Skip to main content

Καλαφάτης: Όλοι οι βουλευτές ΝΔ δίνουν το 50% των μισθών για δύο μήνες

Όλοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ανταποκρινόμαστε στην πρόταση του πρωθυπουργού, ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας της ΚΟ του κόμματος

Όλοι οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ανταποκρινόμαστε στην πρόταση του πρωθυπουργού, να διαθέσουμε για δύο μήνες το 50% του μισθού μας στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό, τόνισε ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ και Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης σε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA.

«Οι Βουλευτές της ΝΔ ακολουθούμε κατά γράμμα τις εισηγήσεις και οδηγίες των επιστημόνων που έχουν υιοθετηθεί και την επίσημη κυβερνητική πολιτική να μείνουμε όλοι στο σπίτι. Μέσω της τεχνολογίας παρακολουθούμε τις εργασίες του Κοινοβουλίου και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους πολίτες, τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους φορέων και συλλόγων στις περιφέρειές μας» επισήμανε ο κ. Καλαφάτης.

Αναφερόμενος στη λειτουργία της Βουλής την περίοδο της κρίσης, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ σημείωσε ότι «οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες συνεχίζονται με την αξιοποίηση των μέσων τεχνολογίας και περιορισμένη συμμετοχή Βουλευτών έτσι ώστε να συμβάλουμε όλοι στην ανάσχεση της διασποράς του ιού. Μένουμε σπίτι».