Skip to main content

Καλαφάτης: Παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών η ΝΔ

«Με ψυχραιμία, σύνεση και αποφασιστικότητα πετυχαίνουμε νίκες για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες», αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ.

Αναδρομή στα επιτεύγματα τους παρελθόντος, αλλά και αποτίμηση των επιλογών του σήμερα κάνει σε δήλωση του ο βουλευτής και γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης με αφορμή τη συμπλήρωση 46 ετών από την ίδρυση του κόμματος.

«Σαν σήμερα, ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυσε τη Νέα Δημοκρατία. Την Παράταξη των μεγάλων και απόλυτα δικαιωμένων εθνικών επιλογών.  Την Παράταξη που έδωσε στην Πατρίδα μας σταθερότητα, ασφάλεια, προοπτική. Που πρόταξε και προτάσσει την ενότητα των Ελλήνων και την εθνική αυτοπεποίθηση, το μέτρο και τη μετριοπάθεια, τη δημοκρατία και την πρόοδο, την προώθηση των δικαίων και των δικαιωμάτων μας στη γη και τις θάλασσές μας», αναφέρει ο κ. Καλαφάτης και προσθέτει στη συνέχεια:

«Σήμερα, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πιστοί στις αρχές και τις παρακαταθήκες της Παράταξής μας, δίνουμε δύσκολες μάχες απέναντι  σε εξωγενείς προκλήσεις. Απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα,  την πανδημία του κορονοϊού και τις συνέπειές της στην οικονομία και την κοινωνία. Με ψυχραιμία, σύνεση και αποφασιστικότητα πετυχαίνουμε νίκες για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες. Με εθνική αυτοπεποίθηση διασφαλίζουμε την κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματά μας, ενισχύουμε την παρουσία της χώρας μας στην ευρύτερη γειτονιά μας, την Ευρώπη και τον Κόσμο σηκώνουμε πιο ψηλά την Ελλάδα. Με σχέδιο και όραμα για το μέλλον προωθούμε τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα μας. Με κοινωνική ευαισθησία, στηρίζουμε τους πιο αδύναμους και τον παραγωγικό ιστό της χώρας. Με συνέπεια στις δεσμεύσεις μας, χτίζουμε τις προϋποθέσεις για μια δυναμική επανεκκίνηση την επομένη της πανδημίας. Φιλοδοξούμε και αισιοδοξούμε για την Πατρίδα μας».