Skip to main content

Καλαφάτης: Πλήρες τo Προεδρικό Διάταγμα για το γήπεδο του ΠΑΟΚ

«Το γνωρίζουν και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πως δεν πρέπει να υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για το περιεχόμενο», σημείωσε ο υφυπουργός.

Για το γήπεδο του ΠΑΟΚ και το Προεδρικό Διάταγμα για τη Νέα Τούμπα μίλησε ο υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης.

Διαβάστε σχετικά - Ιστορική μέρα για τον ΠΑΟΚ: Υπεγράφη το Προεδρικό Διάταγμα για τη Νέα Τούμπα

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί αυτό το έργο έχει ξεχωριστή αναπτυξιακή ροή για όλη την περιοχή, για όλη τη Θεσσαλονίκη, είναι ένα έργο επενδυτικού χαρακτήρα, η υπογραφή έγινε χθες και απομένει πλέον το τυπικό ζήτημα της έκδοσης του ΦΕΚ», είπε ο ίδιος σε συνέντευξη του στον #LIBERO1074.

«Το γνωρίζουν και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πως δεν πρέπει να υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για το περιεχόμενο, το αντιλαμβάνομαι, αλλά νομίζω ότι οι του ΠΑΟΚ μπορούν να πουν περισσότερα, εγώ έχω εικόνα πως όλα κινούνται καλά σε αυτό το πεδίο».

«Δεν υπήρχε καμία καθυστέρηση από πλευράς Κυβέρνησης, το γνωρίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, το είχε πει και ο κ.Δούμας, εμείς κάναμε όσα μπορούμε και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που το πρότζεκτ αυτό προχωρά. Από εδώ και πέρα η Πολιτεία έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις, απέναντι στην εν δυνάμει επενδυτική προσπάθεια που αφορά στη δημιουργία ενός νέου σύγχρονου γηπέδου. Τώρα πρέπει ο επενδυτής να προχωρήσει για τις άδειες και τα βήματα που χρειάζεται κάθε πολίτης για να χτίσει κάτι», τόνισε ο ίδιος.

«Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι αν χρειαστεί όποια συνδρομή από εμάς δε θα το κάνουμε. Θα το κάνουμε σε κάθε προσπάθεια επενδύσεων στον αθλητικό χώρο είναι μια βούληση που δεν έχει να κάνει με μια ομάδα, είναι μια πολιτική που ενστερνιζόμαστε και θέλουμε να βοηθήσουμε τον αθλητικό χώρο να προχωρήσει. Προτιμούμε να μιλούν τα έργα για εμάς, πλέον τα λόγια δεν αρκούν», κατέληξε.