Skip to main content

Καλαφάτης στα «Βότσεια 2022»: Δεν πρόκειται να αφήσουμε καμία πρόκληση αναπάντητη (φωτο)

«Με ενότητα, περηφάνια και εθνική αυτοπεποίθηση, η Ελλάδα, γίνεται σήμερα πιο ισχυρή από ποτέ» υπογράμμισε ο υφυπουργός Εσωτερικών

«Οι Έλληνες μπροστά στις τουρκικές προκλήσεις είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι. Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και τους συμμάχους στο πλευρό μας. Έχουμε ισχυρές και περήφανες Ένοπλες Δυνάμεις. Και δεν πρόκειται ν΄αφήσουμε καμία πρόκληση αναπάντητη» επισήμανε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης, με την ευκαιρία των εορταστικών εκδηλώσεων "Βότσεια 2022" και της τελετής κατάθεσης στεφάνων στο Μνημείο του Ναυάρχου Ν. Βότση (πλησίον του Λ. Πύργου) που πραγματοποιήθηκαν με ευθύνη του Ναυτικού Σταθμού Βορείου Ελλάδος.

«Αποδώσαμε σήμερα την οφειλόμενη τιμή στον ένδοξο Ναύαρχο Νικόλαο Βότση. Τον ήρωα που -αντιτάσσοντας την τουρκική φρεγάτα «Φετχί Μπουλέντ»- συνετέλεσε στην απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας. Τον ήρωα που εμπνέει, καθοδηγεί και υπαγορεύει -με το παράδειγμά του- την απάντηση σε κάθε επιβουλή της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας. Με ενότητα, περηφάνια και εθνική αυτοπεποίθηση, η Ελλάδα, γίνεται σήμερα πιο ισχυρή από ποτέ» υπογράμμισε.

Δείτε φωτογραφίες: