Skip to main content

Επίσκεψη Καλαφάτη σε τρεις δυναμικές επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης

Ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) επισκέφθηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων «ΜΑΣΟΥΤΗΣ», «FARCOM» και «DMISS».

Η υγιής επιχειρηματικότητα και οι επενδύσεις είναι ο δρόμος για την επόμενη ημέρα, όπως τόνισε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις τριών επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη.

Ο υφυπουργός δήλωσε χαρακτηριστικά πως «η υγιής επιχειρηματικότητα και οι επενδύσεις είναι ο δρόμος για την επόμενη ημέρα. Είναι τα βασικά προαπαιτούμενα της Ανάπτυξη και της τόνωσης της απασχόλησης. Το υπουργείο μας χαράζει και εφαρμόζει την πολιτική του μ΄αυτούς τους στόχους».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ενημερώθηκε για το πρόγραμμα επενδύσεων της κάθε εταιρείας, τα προβλήματα που προέκυψαν μέσα στην πανδημία και είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τον τρόπο λειτουργίας και τα επενδυτικά προγράμματα τα οποία «τρέχει», αυτήν την περίοδο, η διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του υπουργείου Εσωτερικών.

Ο κ. Καλαφάτης επισκέφθηκε τις επιχειρήσεις «ΜΑΣΟΥΤΗΣ», «FARCOM» και «DMISS» και συναντήθηκε με τους επιχειρηματίες Γιάννη Μασούτη, πρόεδρο του ΕΒΕΘ, Θέμη Σαρασίδη και Δημήτρη Παπαϊωάννου.