Skip to main content

Σοκαρισμένη η μητέρα του ψυκτικού που σκότωσε την 63χρονη (vid)

Η μητέρα του 31χρονου ψυκτικού που κατηγορείται για την δολοφονία δηλώνει συγκλονισμένη και δεν μπορεί να διανοηθεί τα όσα έχουν γίνει.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η μητέρα του 31χρονου ψυκτικού που κατηγορείται για την δολοφονία της 63χρονης γυναίκα στην Καλαμαριά και δηλώνει συγκλονισμένη μη μπορώντας να πιστέψει πως το παιδί της προχώρησε σε μία τέτοια πράξη.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του δράστη μίλησε στην εκπομπή «Μαζί Σου» της Τατιάνας Στεφανίδου και συντετριμμένη δεν μπορεί να διανοηθεί τα όσα έχουν γίνει.

«Αν μπορείτε έστω και λίγο να έρθετε στη θέση μου θα μπορέσετε να με καταλάβετε. Αυτό που θέλω να πω είναι τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της θανούσης. Αυτό είναι μέσα από την ψυχή μου το μόνο που μπορώ να πω», δήλωσε αρχικά για το παιδί της και όταν ρωτήθηκε αναφορικά με το τι άνθρωπος είναι ο γιος της τόνισε:

«Σίγουρα όχι δολοφόνος. Είμαι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό για το παιδί μου. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έχει γίνει. Σοβαρολογείτε τώρα… Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και θέλω να με καταλάβετε σας παρακαλώ».