Skip to main content

Κάλεσμα από την «ΑΘ10» για την κηδεία του Κατσάνη στις Σέρρες

Ο «κυανόλευκος» σύνδεσμος καλεί τον κόσμο του Ηρακλή να δώσει το «παρών» αύριο στο Σιδηρόκαστρο όπου και θα κηδευτεί ο θρυλικός αθλητής του συλλόγου.

Κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή ώτε να δώσει το «παρών» αύριο στο Σιδηρόκαστρο Σερρών όπου και θα κηδευτεί ο θρυλικός αθλητής του συλλόγου, Γεώργιος Κατσάνης αποτίoντας φόρο τιμής απηύθυνε η «Αυτόνομη Θύρα 10».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «κυανόλευκος» σύνδεσμος:

«Αύριο είναι μια ιστορική μέρα για το λαό του ΗΡΑΚΛΗ. Αύριο ένας άνθρωπος του οποίου το όνομα τιμούμε καθημερινά επιστρέφει στο σπίτι του για να αναπαυτεί επιτέλους εν ειρήνη.

Αύριο θα είμαστε εκεί και εμείς για να του αποδώσουμε τον ελάχιστο φόρο τιμής όπως πρέπει.

Αύριο ο αθλητής του ΗΡΑΚΛΗ, Γεώργιος Κατσάνης πρόκειται να κηδευτεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Σιδηρόκαστρο Σερρών. Εμείς θα είμαστε εκεί και καλούμε και ολόκληρο το λαό του ΗΡΑΚΛΗ να πράξει το ίδιο.

Υ.Γ: Υπέπεσε στην αντιληψή μας συγκεκριμένο κάλεσμα απο ανθρώπους οι οποίοι ιστορικά το μοναδικό κοινό που έχουν με τον Ήρωα Γεώργιο Κατσάνη και την τραγωδία της Κύπρου είναι ότι την προκάλεσαν. Τους προτείνουμε λοιπόν να σεβαστούν τη στιγμη και να μην παραστούν στην κηδεία και να μην αμαυρώσουν την τελετή».